Kapsas kanakastmega

 Toit siin pildil ei näe ehk kõige apetiitsem välja, aga maitseb siiski ülihea. Siin on tavaline valge peakapsas, mille lasin köögikombainis väikesetükiliseks. Võib ka kombainis riiviga ribad teha, kui tahad suuremaid tükke. Kapsa hautasin panni peal rohke või sees poolpehmeks ja oligi valmis suurepärane kartuli-riisi-makaroni asendus. Kastmeks praadisin pannil kanafileetükid soola ja pipraga ja kui liha sai pehmeks, uhasin kõik üle 20%-lise hapukoorega. Veel natuke kuumutamist ja mõnus õhtusöök saigi valmis.

Kanafilee asemel võib kasutada ükskõik mis muud liha või ka kala. Siin blogis on sarnane retsept lillkapsapudruga, aga mulle näiteks maitseb pannil hautatud/praetud kapsaga variant rohkem. Hea lihtne ja kiirelt valmiv õhtusöök. Proovi!

FacebookTwitterEmail